Itho- Daalderop - Aqua-Max

Itho- Daalderop - Aqua-Max

Hieronder zetten wij de belangrijkste technische feiten nog even voor u op een rijtje:

  1. Bij de constructie van het toestel is uitsluitend voor hoogwaardige materialen gekozen. Zo is de warmtewisselaar bijvoorbeeld van roestvast edelstaal. Dit voorkomt vervuiling door aanhechting van verbrandingsresten. Doordat de wisselaar niet oxideert,wordt ook het milieu gespaard.
  2. De verbranding heeft een continue geregelde gas/luchtkoppeling met een 100% voorgemengde brander. itho bewijst dat het nu ook mogelijk is een ketel aan het ventilatiesysteem te koppelen.
  3. De brander is eveneens gemaakt van roestvast edelstaal. Hierdoor is reiniging van de brander niet nodig.
  4. De pomp wordt automatisch geschakeld om onnodig energieverbruik te voorkomen.
  5. De tapwater warmtewisselaar is van roodkoper. Dit is een veilig materiaal voor het drinkwater.
  6. De wisselaar heeft een hoog rendement, zodat de cv ketel ook tijdens tapwatergebruik een minimaal energieverbruik heeft.
  7. Het toestel is voorzien van een overzichtelijk bedieningspaneel.

Itho breidt het assortiment HR-combiketels uit met de Aqua-Max. Een ketel met een hoog tapwaterrendement voor de toenemende warmwaterbehoefte in woningen. De Aqua-Max is servicevriendelijk en door het compacte formaat en lichte gewicht eenvoudig te installeren.

De nieuwste HR-combiketel behoort tot de zuinigste van dit moment. Met de Aqua-Max is men altijd verzekerd van voldoende warm water. De ketel heeft namelijk een zeer hoog tapwatercomfort en voldoet ruimschoots aan de gestelde eisen per CW-klasse. Afhankelijk van de tapklasse kan de Aqua-Max per minuut 8 tot 15 liter water verwarmen van 10 naar 60 graden. Door de gasadaptieve regeling stelt de ketel zichzelf continu bij en wordt optimaal rendement gegarandeerd. Ook levert de grote tapwaterwisselaar van de Aqua-Max een hoog tapwaterrendement op. Niet alleen de grote warmtewisselaar zorgt voor energiebesparing; ook de modulerende eigenschap van de ketel maakt het energieverbruik laag. De Aqua-Max kan namelijk tot circa 14% terugmoduleren. Tenslotte levert ook de toerengeregelde pomp energiebesparing op.

 

Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Bolten vastgoed installaties, E-Airco
Jacques Perkstraat 10
1321 VC Almere
T: 036 7508091
E:

©Copyright 2020 Bolten vastgoed installaties, E-Airco