Airconditioning

  • Midea is een merk van Koreaanse afkomst en wordt gezien als een B-merk. De kwaliteit is anders dan je mag verwachten van de grote Japanse merken maar nietemin wordt op deze climaatregelaars 3 jaar garantie gegeven.

  • Daikin biedt een complete range van mono-en multisplit airconditioners, die aansluiting vinden in verschillende toepassingen, variërend van woon -tot kleinere en grotere commerciële sferen.

  • Als vooruitstrevend merk in de airconditioning industrie streeft Fuji Electric ernaar om het leefmilieu van haar gebruikers te verbeteren. Vanuit dat gedachtegoed zijn twee unieke type airconditioners ontwikkeld: een model met plasma luchtreiniging en een model met luchtreiniging door middel van ultraviolet licht. Tevens is dit laatste model voorzien van een automatisch filterreiniging systeem wat de energiezuinigheid ten goede komt. Japanse kwaliteit voor een redelijke prijs dan komt u uit o…

  •  mooi gestijlde split-airconditioning wandunit met laag geluidsnivo (20dbA). diverse modellen en capaciteit (2,0 - 5,0Kw). geschikt voor ruimten van 20 - 50m2.

Bolten vastgoed installaties, E-Airco
Jacques Perkstraat 10
1321 VC Almere
T: 036 7508091
E:

©Copyright 2019 Bolten vastgoed installaties, E-Airco